Yusuf Al-Qaradawi on hieman ristiriitainen oppinut, enkä sinänsä tahdo rohkaista hänen kirjoitustensa syvällisempään lukemiseen, mutta tässä kuitenkin joitain surullisenkauniita ja voimakkaita – sekä niin tosia –  otteita hänen fatwastaan Israelin ja Amerikan boikotoimista koskien:

”Jokaisesta riyalista, dirhamista jne., joka käytetään ostamaan heidän (israelilaisten) tuotteitaan, tulee ennen pitkää luoteja, jotka ammutaan veljiemme ja lastemme sydämiin Palestiinassa. Tästä syystä on pakollista olla auttamatta heitä ostamalla heidän tuotteitaan. Heidän tuotteidensa ostaminen on tyrannian, sorron ja vihamielisyyden tukemista…”
”Tavaroiden ostaminen heiltä tulee vahvistamaan heitä; meidän velvollisuutemme on tehdä heistä niin heikkoja kuin pystymme. Meidän velvollisuutemme on vahvistaa vastarintaa tekeviä veljiämme Pyhässä Maassa niin paljon kuin voimme. Jos me emme pysty vahvistamaan veljiä, niin meillä on velvollisuus tehdä vihollisesta heikko. Jos heidän heikkouttaan ei voida saavuttaa muuta kuin boikotilla, niin meidän on boikotoitava heitä.

Amerikkalaiset tavarat, aivan kuten ”israelilaiset” tavarat, ovat kiellettyjä. On myös kiellettyä mainostaa näitä tuotteita. Amerikka on tänä päivänä kakkos-Israel. Se tukee totaalisesti siionisti-kokonaisuutta. Riistäjä (Israel) ei pystyisi tekemään tätä (hyökkäämään Palestiinaan) ilman Amerikan tukea. ”Israelin” epäoikeudenmukainen kaiken tuhoaminen ja vandalismi on käyttänyt amerikkalaista rahaa, amerikkalaisia aseita ja amerikkalaista vetoa (veto-oikeutta YK:ssa). Amerikka on tehnyt tätä vuosikymmeniä kärsimättä minkään rangaistuksen seurauksia tai mitään protesteja heidän sortavasta ja ennakkoasennoituneesta asemastaan Islamilaisessa maailmassa.

Islamilaisen umman on tullut aika sanoa ”EI” Amerikalle, ”EI” sen yhtiöille, ja ”EI” sen tuotteille, jotka tunkevat meidän kauppohimme. Me syömme, juomme, puemme ja ajamme mitä tahansa, mitä Amerikka tuottaa.”

”Arabien ja muslimien on boikotoitava kaikkia yhtiöitä jotka ovat puolueellisia siionismia kohtaan ja tukevat Israelia; olipa yhtiön kansallinen alkuperä sitten mikä tahansa (esim. Marks and Spencer), sekä jokaista tämänkaltaista henkilöä, joka tukee siionisteja ja auttaa ”Israelin” valtiota. Boikotti on erittäin terävä ase, jota on käytetty niin menneisyydessä kuin nykyaikanakin. Mekan pakanat käyttivät sitä Profeetta Muhammadia saws ja hänen seuralaisiaan vastaan. Se aiheutti heille suurta vahinkoa; he joutuivat jopa syömään lehtiä. Myös Profeetan saws seuralaiset käyttivät sitä taistellakseen pakanoita vastaan Medinassa. Viime aikoina olemme nähneet kansakuntien käyttävän boikotteja taistelussaan vapautuakseen kolonialismista. Kuuluisa esimerkki on Gandhi, joka pyysi Intian lukuisaa kansaa boikotoimaan Englantilaisia tuotteita, ja tämä oli erittän tehokasta. Boikotti on yksinomaan kansakunnan ja ihmismassojen käsissä. Hallitukset eivät voi pakottaa ihmisiä ostamaan tuotteita tietystä maasta. Joten käyttäkäämme tätä asetta vastustaaksemme kansallista ja uskonnollista vihollistamme, ja tehkäämme heidät tietoisiksi siitä että me olemme vielä elossa, ja että tämä Ummah ei tule kuolemaan, in sha Allaah.”

Mainokset