Top 10 tekosyytä musliminaisilta, jotka eivät käytä hijaabia

Lataa tai lue pdf-tiedosto tästä:

Top 10 tekosyytä olla käyttämättä hijaabia (7 sivua)

Sinun vartalosi on näytillä Shaitaanin torilla, vietellen miesten sydämiä. Hiustyylit, tiukat vaatteet jotka näyttävät jokaisen vartalosi yksityiskohdan, lyhyet asut jotka näyttävät sääresi ja jalkasi, näyttävät, koristeelliset ja tuoksuvat vaatteet kaikki vihatuttavat Armeliaimman ja miellyttävät Shaitaania. Jokainen päivä, joka kuluu sinun ollessasi tässä tilassa, vie sinut vielä etäämmälle Allahista ja tuo sinut lähemmäksi Shaitaania. Jokainen päivä kirouksia ja vihaa ohjataan sinua kohti taivaista, kunnes kadut. Jokainen päivä tuo sinut lähemmäksi hautaa, ja Kuoleman enkeli on valmiina ottamaan sinun sielusi.

”Jokainen sielu tulee maistamaan kuolemaa. Ja totisesti Ylösnousemuksen päivänä teille tullaan maksamaan palkkanne täytenä. Joten joka otetaan pois Tulesta ja päästetään Paratiisiin, niin hän on totisesti voittanut. Ja tämän maailman elämä ei ole mitään muuta kuin petoksen nautintoa (petollinen asia).” [Aal ’Imraan 3:185]

Astu katumuksen junaan, oi siskoni, ennen kuin se kulkee ohi sinun asemasi. Pohdiskele syvästi, oi siskoni, sitä, mitä tapahtuu tänään ennen kuin huominen tulee. Ajattele, siskoni, alkaen nyt.”

Sama kirjoitus löytyy myös tavallisena blogi-postauksena täältä.

Mainokset